laupäev, juuni 19, 2010

Love will tear us apart

Love will tear us apart" - ikooniline Joy Divisioni lugu, mis kuulub iga endast lugu pidava romantilise filmi soundtracki. Seesama lugu, mis on mõjutanud kogu meie tänapäeva alternatiivmuusikat, seesama bänd, mis on kõikide teiste bändide isa, ema ja vanaonu aseaineks.
See postitus on pühendatud muusikale, Joy Divisionile ja eelkõige "Love will tear us apart-ile".
Nimelt sattusin youtube'is erinevate coverite peale, kõik täiesti ise nägu ja väljendavad erinevaid emotsioone. Kogusin siis põnevamad kokku ja voila!



Kõikide coverite ema, Joy Divisioni originaalversioon



Midagi komilisemat ja müstilisemat ehk siis Susanna and the Magical Orchestra versioon. Kusjuures see cover oli mulle enne tänast täiesti tundmatu. Haunting!



Järjekordne naislaulja cover, Nouvelle Vauge'i versioon. Midagi mitte nii sünget kui eelmine, taustaks mõnus bossanovalik biit ja selline ideaalne sumeda augustiõhtu lugu.



Minu absoluutne lemmik! Broken Social Scene'i cover, mis oli ka filmi "Time traveller's wife" n-ö tunnusmeloodiaks ja soundtracki esinumbriks. Nautimus, puhas nautimus!


Heal laulul on alati mitu nägu ja need neli nägu on minu isiklikud lemmikud. Tõenäoliselt ei viitsikski keegi ühe postituse juures rohkem kui nelja lugu kuulata (kui sedagi), seega jätan teised coverid youtube'is avastamiseks.

2 kommentaari:

  1. Kõik väga erinevad, aga head ;)see susanna variant sobiks ka väga hästi kuhugi soundtrackiks, kuhugi grey traagilisse stseeni või eternal sunshine-i, haunting for sure..ise olen kuulnud Nerina Pallot coverit, mis ka päris (Y)

    VastaKustuta
  2. kuulasin Nerina Pallot oma, sul on õigus, see on samuti väga hää!
    ja sul on täiesti õigus, susanna and teh magical orchestra cover on täpelt nagu grey anatoomia soundtrackilt välja karanud! :D

    VastaKustuta